Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 30 / Jun / 2022

Kinderkleding winkel Leiden

Kinderkleding winkel Leiden

Bij Tokkelientje vind je niet alleen de hipste kinderkleding voor jongens en meisjes, maar ook de beste accessoires en het leukste speelgoed.

Kinderkleding winkel Leiden

Tokkelientje is ooit ontstaan uit de liefde en passie voor kinderkleding en we hadden het gevoel dan Leiden een leuke winkel voor kinderen miste. In de buurt zat namelijk helemaal geen kinderkledingwinkel, vandaar dat wij het heft in eigen handen hebben genomen en zelf een kinderkleding winkel in Leiden zijn begonnen. De passie en liefde hebben we nu nog steeds, wij worden heel blij van mooie collecties kinderkleding en duurzame producten. In ons assortiment maken wij altijd keuzes die een positieve invloed hebben op stijl, duurzaamheid en kwaliteit.

Onze collectie is niet alleen online te zien, maar zeker ook fysiek in Leiden. Ons adres is: Maarsmansteeg 12, Leiden. Kom daar gerust langs om de gehele collectie te passen, rond te wandelen of even lekker te kletsen met ons! 

 

Kleurrijke en duurzame kinderkleding voor meisjes

De kleding die wij verkopen voldoen aan de laatste modetrends. Daardoor sla jij als ouder nooit de plank mis. Er zijn tal van hippe merken zoals: 1+ in the family, Blossom kids, Bobo Choses, Komono en Maed for mini. Deze merken zijn zorgvuldig samengesteld op basis van duurzaamheid, prijs-kwaliteitsverhouding, modetrends en comfort. 

Veel van de kinderkleding uit onze collectie is duurzaam. Behalve eerlijke productie en fair trade grondstoffen is ook de levensduur van een product van groot belang als het gaat om duurzaamheid. Daarom kiezen merken als Nixnut en 1+ in the family ervoor om hun kleding te produceren in modieuze maar neutrale kleuren zodat de favoriete kledingstukken makkelijk te combineren zijn en eindeloos mee gaan.

 

Stoere en hippe kinderkleding voor jongens

Onze jongens kleding voldoet aan een paar eisen; duurzaamheid, comfortabele pasvorm en bovenal moet iemand zich er hip en lekker in voelen. Wij hebben tal van kleding voor jongens van verschillende merken zoals: CarlijnQ, The New en Your Wishes.

Ons assortiment jongenskleding is net als de kleding voor meisjes zorgvuldig samengesteld met items van merken die wij tof vinden.

 

Kinderschoenen

Geen outfit is af zonder leuke schoenen, en dat geldt zeker ook voor kinderen! Daarom hebben wij bij Tokkelientje de leukste stappers voor jou geselecteerd. Kindersneakers, laarsjes of slippers, voor ieder wat wils. 

Onze kinderschoenen collectie bestaat uit merken als Victoria Sneakers, Enfant laarsjes, Freedom Moses slippers en Bergstein sloffen.

De Sneakers van Victoria hebben een sportief en casual uiterlijk zodat je kleine ze lekker vaak kan dragen. In onze collectie vind je Victoria shoes in diverse vrolijke kleuren voor zowel jongens als meisjes. De schoenen zien er niet alleen ontzettend leuk uit; ze zijn ook nog eens lekker duurzaam! Zo zijn e zolen gemaakt van natuurlijk rubber en de schoen zelf is geverfd met milieuvriendelijke verf. Daarnaast is het katoen van ecologische verantwoordelijke afkomst en worden veel onderdelen van de schoen gemaakt van gerecycled materiaal. Kortom, de sneakers van Victoria passen perfect in de duurzame kledingkast.

 

Kinder accessoires 

Tokkelientje is een echte winkel voor kinderen. Bij ons vind je niet alleen de leukste kleding voor je kleine, maar ook tal van must-have accessoires zoals mutsen en sjaals, luiertassen en haarbandjes. 

Tijdens de koude winterdagen is het natuurlijk heerlijk om buiten te spelen in de sneeuw. Echter ligt er één gevaar op de loer; de kou! Daarom hebben wij bij Tokkelientje een collectie samengesteld van de meest comfortabele en warme mutsen en sjaals van onze favoriete merken Nixnut, Barts en 1+ in the family. 

Om de outfit van je kleine helemaal af te maken en zijn of haar oogjes te beschermen tegen de felle zomerzon heeft Tokkelientje de leukste zonnebrillen voor jou geselecteerd. In onze zonnebrillen collectie vind je merken als Izipizi, Okky en Komono. Door de zonnebrillen van Okky te kopen help je de zee, rivieren en het strand schoner worden. Het plastic dat gebruikt wordt wordt namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic in samenwerking met Waste Free Oceans (WFO).

 

Kleding voor baby’s 

Belangrijk voor baby’s is dat de kleding gemakkelijk aan kan doen, handig te wassen is en ook nog eens duurzaam gemaakt wordt. Bij Tokkelientje verkopen we dat soort merken zodat jij optimaal kan genieten van jouw kind en zeker weet dat de stoffen niet schadelijk zijn voor het gevoelige huidje van je kleine. Een paar merken die wij verkopen zijn:  1+ in the family, Phil & Phae en Nixnut

 

Speelgoedwinkel Leiden

Bij Tokkelientje verkopen we naast de leukste baby- en kinderkleding nog veel meer voor zowel ouder en kind. Naast alle leuke kleding en praktische accessoires zoals mooie spenen, hippe luiertassen en de beste verschoonmatjes kun je bij Tokkelientje je geluk niet op als het gaat om speelgoed. In de kindertijd gaan er weinig dingen belangrijker dan lekker onbezonnen spelen. Of je ze nou buiten wil laten spelen in de zandbak, met ze wil knutselen of wil verblijden met duurzaam houten speelgoed, bij Tokkelientje vind je het allemaal. De Speelgoedwinkel van Leiden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »