Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 10 / Apr / 2024

Top 5 Leukste Cadeaus voor Peuters

Top 5 Leukste Cadeaus voor Peuters

Cadeautjes geven aan peuters is altijd een hartverwarmend moment. De opwinding op hun gezichtjes wanneer ze het cadeau uitpakken en de vreugde wanneer ze ermee spelen, zijn onbetaalbaar. Maar laten we eerlijk zijn, het vinden van het juiste cadeau kan soms een uitdaging zijn. Je wilt iets kiezen dat niet alleen leuk is, maar ook geschikt voor hun leeftijd, veilig en misschien zelfs een beetje educatief. Daarom staat Tokkelientje vandaag klaar om je te helpen met een top 5 van de leukste cadeaus voor peuters.

In onze top 5 vind je voor ieder wat wils;

  1. Magnatiles & cleverclixx
  2. Speurboeken
  3. Badkrijtjes
  4. Regenlaarsjes
  5. Pacoboekjes

 

1. Magnatiles & Cleverclixx

Magnatiles en Cleverclixx, het speelgoed dat wordt vaak beschouwd als "het nieuwe Lego" en met goede reden! Magnatiles en Cleverclixx zijn magnetische bouwstenen die de verbeelding van peuters stimuleren. Ze zijn duurzaam, eenvoudig te hanteren en bieden eindeloze mogelijkheden voor creatief spel. Ook fijn, het is niet kapot te krijgen, en de steentjes van Magnatiles en Cleverclixx passen op elkaar, dus de set kan steeds verder worden uitgebreidt om tot nog mooiere bouwerken te komen. Dan weet je niet alleen wat je deze keer kan geven, maar ook de volgende keren ;)



Ontdek Cleverclixx

Ontdek Magnatiles

 

2. Speurboeken

Peuters zijn dol op ontdekken en verkennen, en speurboeken zijn perfect voor dit doel. Laat ze op avontuur gaan terwijl ze op zoek gaan naar verborgen schatten, personages of dieren. De interactieve elementen in deze boeken zorgen voor urenlang vermaak en stimuleren ook de ontwikkeling van observatie- en taalvaardigheden.

Geef een speurboek cadeau

 

3. Badkrijtjes

Badtijd wordt een feest met badkrijtjes! Deze speciale krijtjes zijn ontworpen om te worden gebruikt op de badkamertegels en het bad. Makkelijk met water te reinigen (ja, ook de voegen tussen de tegels). Dus met deze krijtjes kan er op het bad en op de muur naar hartenlust getekend worden. Peuters kunnen hun artistieke talenten ontwikkelen terwijl ze zich vermaken in het water. 

Koop de badkrijtjes

 

4. Regenlaarsjes

Peuters houden ervan om buiten te spelen, vooral als er plassen zijn om in te stampen! Dit cadeau is van iets meer praktische aard, maar de ouders zullen er hartstikke blij mee zijn; Regenlaarsjes van Bergstein

Ze zijn niet alleen functioneel om kleine voetjes droog te houden, maar ze zorgen ook voor eindeloos plezier tijdens regenachtige dagen. Kies een kleurrijke en speelse stijl die past bij de persoonlijkheid van je kleine avonturier. Daarbij, peuters willen vaak alles ‘zelluf doen’, dus laarsjes die ze zelf aan en uit kunnen trekken zijn dan superhandig!

Bekijk de regenlaarsjes

Bekijk de regenlaarsjes

Bekijk de regenlaarsjes

 

5. Paco boekjes

Breng de magie van muziek tot leven met Paco-boekjes. Deze interactieve verhalen volgen de avonturen van een schattig hondje genaamd Paco, terwijl hij verschillende muzikale stijlen ontdekt zoals klassieke muziek, hiphop en disco. Met drukknoppen die muziek afspelen op elke pagina, zijn deze boekjes niet alleen leuk om voor te lezen, maar ook om naar te luisteren. 

 

Ontdek de boekjes van Paco

 

Hopelijk heeft deze lijst je geholpen om het perfecte cadeau voor je peuter te vinden. Onthoud dat het belangrijkste is dat het cadeau past bij hun interesses en ontwikkelingsniveau. Voor meer cadeau-inspiratie en persoonlijk advies, kun je altijd terecht bij Tokkelientje. Kom gezellig langs in onze winkel in Leiden of bel ons op 071-2048663. 

 

Veel plezier met geven en zien hoe die glimlach op hun gezichtjes verschijnt!

 

Liefs,

 

Tokkelientje

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »