Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 04 / Dec / 2023

Magnetisch speelgoed bij Tokkelientje

Magnetisch speelgoed bij Tokkelientje

Bij Tokkelientje verkopen we magnetisch speelgoed van de populaire merken Cleverclixx en MagnaTiles. Het fijne van deze merken is dat ze compatibel zijn met elkaar, dus je kunt de dozen mixen en matchen!

Ontdek het leuke, uitdagende en leerzame magnetische speelgoed bij Tokkelientje. De merken Cleverclixx en MagnaTiles staan bekend om hoogwaardige kwaliteit speelgoed met een hoge dosis aan fantasie en creativiteit. Bij Tokkelientje, dé kinderwinkel in hartje Leiden, draait alles om het creëren van een betoverende wereld voor jouw kleintjes. Naast de prachtige kledingcollecties hebben wij dus nog veel meer! Deze week lichten wij een van onze speelgoed favorieten van dit moment uit; magnetisch speelgoed. Dit speelgoed brengt kinderen en hun familie samen om te bouwen, te creëren en hun creativiteit te stimuleren.

Cleverclixx

Cleverclixx is niet zomaar magnetisch speelgoed; het is een ware uitdaging in het bouwen en ontdekken voor kinderen van alle leeftijden. Deze kleurrijke magnetische bouwblokken bieden eindeloze mogelijkheden voor het bouwen van unieke creaties. Of het nu gaat om het bouwen van een kleurrijke toren, een futuristische ruimtebasis of een droomkasteel, Cleverclixx opent de deur naar een wereld waar fantasie tot leven komt. Nog extra leuk aan de pakketten is de zogenaamde ball run. Door de bouwwerken kan een grote knikker lopen die de bouwwerken extra interactief maakt, dus als het bouwen klaar is kan het spelen nog doorgaan. 

Wat Cleverclixx onderscheidt, is niet alleen de hoogwaardige kwaliteit van de magneten maar ook het educatieve aspect. Terwijl kinderen spelen, ontwikkelen ze motorische vaardigheden, ruimtelijk inzicht door het 3D bouwen en probleemoplossende vaardigheden. Het magnetische bouwspeelgoed is niet alleen leuk, maar ook een slimme investering in de ontwikkeling van jouw kind.

 


 

Ontdek nu

Ontdek nu

Ontdek nu

MagnaTiles

Een andere ster in de collectie magnetisch speelgoed bij Tokkelientje is Magna-Tiles. Deze prachtige tegels met ingebouwde magneten vormen de perfecte bouwstenen voor jonge architecten-in-wording. Met hun unieke ontwerp kunnen kinderen gemakkelijk kleurrijke structuren, geometrische vormen en zelfs 3D-creaties bouwen.

MagnaTiles moedigt niet alleen de ontwikkeling van fijne motoriek aan, maar stimuleert ook de nieuwsgierigheid en het ruimtelijk denken van kinderen. Of ze nu een regenbooghuis bouwen of een vliegend ruimteschip, Magna-Tiles biedt de vrijheid om te dromen en te creëren. In vergelijking met Cleverclixx zijn deze bouwwerken meer gefocust op de wat jongere kinderen en kan je qua creativiteit je ei kwijt. En zoals gezegd, zijn de sets met elkaar te combineren, dus je kunt ook beginnen met relatief kleine dozen van MagnaTiles om te testen of het iets voor jouw kleine is.

Shop MagnaTiles

Shop MagnaTiles

Shop MagnaTiles



Bestel, kom gezellig bij ons langs, ontdek, en laat het spelen beginnen!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »