Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 18 / Jul / 2023

7 Geweldige Cadeau-ideeën voor een 3-jarige

7 Geweldige Cadeau-ideeën voor een 3-jarige

Het vinden van het juiste cadeau voor een 3-jarige kan soms een uitdaging zijn. Je wilt iets vinden dat hen uitdaagt, hun verbeelding prikkelt en tegelijkertijd leuk is om mee te spelen. Gelukkig hebben we een lijst samengesteld met 7 geweldige cadeau-ideeën die perfect zijn voor deze leeftijdsgroep. Van stapelstenen tot puzzels en poppen, er is voor elk kind wel iets bij. Lees verder om meer te ontdekken!

Eerder schreven we al wat de 5 leukste cadeaus voor een kindje van 2 zijn, gaven we je cadeau inspiratie voor een newborn en maakte we een top 10 leukste kraamcadeaus onder 20 euro. Nu is het tijd voor de 7 leukste cadeau's voor een 3 jarige!

 

1. Stapelstein Stapelstenen

Stapelstenen zijn een fantastisch speelgoed dat de motorische vaardigheden van kinderen ontwikkelt. Ze kunnen gebruikt worden om torens te bouwen, als zitplaats of als evenwichtsbord. Met deze kleurrijke en veelzijdige stenen kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en nieuwe speelwerelden ontdekken. Door de veelzijdigheid blijven de stapelstenen van Stapelstein ook erg lang leuk!

Stapelstenen zijn een perfect cadeau voor 3-jarige. In onze collectie van Stapelstein vind je stapelstenen in verschillende maten en kleuren. Bekijk onze collectie hier!

 

 

2. Buitenspelen

Cadeautjes om mee buiten te spelen zijn natuurlijk altijd top, maar cadeau’s voor het stran al helemaal. Een kleurrijke kiepwagen is een perfect cadeau voor een 3-jarige, lekker buiten spelen terwijl ze plezier hebben en hun vaardigheden ontwikkelen in de frisse lucht. Een schattige set van een schepje en een emmer zorgt voor een vermakelijk wateravontuur tijdens warme dagen op het strand. Bekijk hier ons buitenspeelgoed.

 

3. Zaklampboeken

Kinderen zijn dol op avontuur en het ontdekken van nieuwe dingen. Zaklampboeken bieden de perfecte mix van verhaaltjes lezen en spelen met licht. Deze boeken hebben geïntegreerde zaklampen waarmee kinderen verborgen afbeeldingen kunnen onthullen terwijl ze het verhaal volgen. Het is een interactieve en spannende manier om hun verbeeldingskracht te stimuleren.

In het assortiment van Tokkelientje vind je diverse Zaklampboeken zoals Speuren in het kabouterbos, Speuren op de boerderij en Speuren naar Roodkapje.

 

 

4. Poppen

Poppen zijn tijdloos speelgoed dat altijd populair blijft bij jonge kinderen. Ze bieden de mogelijkheid om rollenspellen te spelen en zich in te leven in verschillende situaties. Kies een pop die past bij de interesses van het kind, of het nu gaat om een baby-pop, een prinses-pop of een pop van hun favoriete personage. Dit cadeau zal zeker veel speelplezier opleveren.

Wij verkopen diverse poppen, ons volledige assortiment poppen vind je hier!

 

 

5. Badspeelgoed

In bad gaan is niet altijd een pretje, het wordt gelukkig een stuk makkelijker met wat badspeelgoed. Zo heb je puzzels speciaal voor in bad, ze drijven en plakken op de tegels/het bad. Of probeer een van de leuke dieren voor in bad, sommige spuiten zelfs water! Dit maakt de baddertijd nog leuker en zorgt ervoor dat leren een speelse activiteit wordt en blijft.

 

6. Puzzels:

Puzzels zijn uitstekend speelgoed voor de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden en fijne motoriek. Kies puzzels met kleurrijke afbeeldingen en grote stukken die gemakkelijk door kleine handjes kunnen worden vastgepakt. Puzzels met dieren, voertuigen of favoriete personages zijn altijd een hit bij 3-jarigen. 

Het leuke van puzzels is dat ze niet snel vervelen, en dat het juist leuk is om meerdere puzzels te hebben. Dus heeft iemand anders ook al een puzzel gegeven? Dat is dan helemaal geen probleem!

Omdat wij bij Tokkelientje puzzels helemaal top vinden, hebben wij een uitgebreid assortiment puzzels. Je vind ze hier!

 

7. Auto's:

Kleine auto's zijn een klassiek cadeau-idee dat nooit uit de mode raakt. 3-jarigen vinden het geweldig om met auto's te spelen en hun eigen avonturen te bedenken. Kies voor stevige en duurzame auto's die tegen een stootje kunnen. Je kunt ook overwegen om een autobaan toe te voegen om het speelplezier nog verder uit te breiden zodat het cadeau leuk blijft naarmate ze ouder worden.

Onze collectie speelgoedauto's vind je op deze pagina.

 

 

Conclusie:

Het vinden van het juiste cadeau voor een 3-jarige kan een uitdaging zijn, maar met deze cadeau-ideeën heb je zeker iets om hen te verrassen. Of je nu kiest voor stapelstenen, een balansbord, poppen, puzzels, auto's, zaklampboeken of een magnetibook, je geeft het kind de kans om te spelen, leren en hun verbeelding te verkennen. Onthoud altijd dat het belangrijk is om speelgoed te kiezen dat past bij de interesses en ontwikkelingsfase van het kind.

 

Veel plezier met het vinden en geven van het perfecte cadeau!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »